Foreningen Ytre Møkkalassets Venner

Høsten 2007 ble det i Flosta Motorbåt Forening (FMF), tatt initiativ til å starte en undergruppe hvis formål skulle være å samarbeide med det offentlige for å bidra til å ta vare på fyret. Målsetningen er å kunne gjøre fyret mer tilgjengelig for allmennheten slik at også kommende generasjoner vil kunne glede seg over dette minnesmerket over vår gamle skipsfartshistorie.
Foreningen har i alle år hatt god dialog med Kystverket og Arendal kommune og igangsettingen av fyret er et stort høydepunkt som er i ferd med å bli realitet høsten 2021.

 

Styret 2021-2022

Styreleder Olav Sørensen
Nestleder Høye G Høyesen
Sekretær Sven Gj. Gjeruldsen
Kasserer Katrine Ruim
Webredaktør Pieter Spilling (ny)
Styremedlemmer Geir Stiansen og Jan Pfleiderer

 

Årsmøte 2021

Årsmøte i Møkkalassets Venner avholdes torsdag 11. mars 2021 klokken 19:00 i FMFs klubbhus på Padda.
Saker til behandling:
  • Årsberetning
  • Regnskap
  • Budsjett
  • Valg

Forslag må være styret i hende senest torsdag 25. februar 2021.

Det tas forbehold om at årsmøtet må avholdes digitalt dersom smittesituasjonen skulle tilsi det. Av samme grunn ber vi om påmelding fra de som ønsker å delta på årsmøtet.

Påmelding til ytremokkalasset@gmail.com

 

Her kan du laste ned årsmøtedokumenter:

Hvorfor bli medlem og hva koster det?
Et personlig medlemskap i venneforeningen koster 100kr og familiemedlemskap koster 200kr pr år. Et medlemskap vil gi deg tilgang til medlemsidene på www.mokkalasset.no, der det vil komme egen informasjon for medlemmene. Du vil som medlem kunne få nyhetsbrev via e-post der vi f.eks. vil informere om spesielle hendelser og innkaller til møter og dugnader.

Hvordan betale for medlemskapet?
Det er to måter å gjøre dette på:

  • Betaling med bankkort/paypal:
    Dette er den raskeste og enkleste måten der du bruker PayPal for å overføre penger fra ditt bankkort. Du trenger ikke være PayPal-bruker for å betale med denne løsningen. Trykk på PayPal-knappen under og følg anvisningene. Til slutt vil du få en e-post med en lenke du kan gå inn på for å registrere brukernavn og passord. Hvis du ikke mottar e-posten innen 15minutter så sjekk søppelpost/trash/junkmail. Ved problemer så ta kontakt.
  • Betale til penger til bankkonto:
    Overfør kontigent til kontonr: 9495 05 48082. Merk innbetalingen med fullt navn og e-post adresse. Du vil innen 14dager motta en e-post med en lenke du kan gå inn på for å registrere brukernavn og passord. Hvis du ikke mottar e-posten innen 14dager så sjekk søppelpost/trash/junkmail før du tar kontakt med oss.

Personlig medlemskap: 100kr/år

Familiemedlemskap: 200kr/år