Bli medlem


[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Du er logget inn og har tilgang til medlemsidene.

[/s2If] [s2If !current_user_can(access_s2member_level1)]

Du må være registrert medlem av Møkkalassets venner for å se medlemsidene. Hvis du ikke er medlem så kan du registrere deg på denne siden. Hvis du allerede er medlem så må du logge på med ditt brukernavn og passord på denne siden.

[/s2If]

Hvorfor bli medlem og hva koster det?

Et personlig medlemskap i venneforeningen koster 100kr og familiemedlemskap koster 200kr pr år. Et medlemskap vil gi deg tilgang til medlemsidene på www.mokkalasset.no, der det vil komme egen informasjon for medlemmene. Du vil som medlem kunne få nyhetsbrev via e-post der vi f.eks. vil informere om spesielle hendelser og innkaller til møter og dugnader. 

Hvordan betale for medlemskapet?

Det er to måter å gjøre dette på:

Betaling med bankkort/paypal:
Dette er den raskeste og enkleste måten der du bruker PayPal for å overføre penger fra ditt bankkort. Du trenger ikke være PayPal-bruker for å betale med denne løsningen. Trykk på PayPal-knappen under og følg anvisningene. Til slutt vil du få en e-post med en lenke du kan gå inn på for å registrere brukernavn og passord. Hvis du ikke mottar e-posten innen 15minutter så sjekk søppelpost/trash/junkmail.  Ved problemer så ta kontakt.

Personlig medlemskap
(100kr pr år)

 

Familiemedlemskap
(200kr pr år)


Betale til penger til bankkonto:

Overfør kontigent til kontonr: 9495 05 48082. Merk innbetalingen med fullt navn og e-post adresse. Du vil innen 14dager motta en e-post med en lenke du kan gå inn på for å registrere brukernavn og passord. Hvis du ikke mottar e-posten innen 14dager så sjekk søppelpost/trash/junkmail før du tar kontakt med oss.

Personlig medlemskap: 100kr/år

Familiemedlemskap: 200kr/år